Over mezelf

Met als bakermat Malderen schonk ik, Karen Moyson, het levenslicht aan Neclex in april 2009. Zowel als stewardess, als tijdens mijn vele privé-reizen heb ik grote delen van de wereld mogen verkennen en dit zorgt voor héél veel inspiratie!

Mijn persoonlijke herinneringen en opgedane indrukken verwerk ik in exclusieve en handgemaakte sieraden. Zo tracht ik mijn klanten op een uitzonderlijke manier een kijkje op de wereld te gunnen en een stukje te laten meegenieten.

Karen Moyson

Neclex, wat is dat?

Le Marché Sucré is een webshop/concept store voortgebloeid uit Neclex. Het is een mooie collectie van bijzondere sieraden met een grote voorliefde voor dieren enerzijds en trendy, unieke, gedurfde, niet alledaagse, bijzondere accessoires anderzijds! Oog voor detail, budgetvriendelijk, designspulletjes, met respect voor de medemens en de natuur en een complete harmonie tussen alle producten onderling en een rode draad van vrolijke beestjes.

De komst van een echt bakstenen winkeltje is de kers op de taart! Zoals de naam het zegt, een echt snoepwinkeltje waar je van de ene verbazing in de andere zult vallen!