Over mezelf

Met als bakermat Malderen schonk ik, Karen Moyson, het levenslicht aan Neclex in april 2009. Zowel als stewardess, als tijdens mijn vele privé-reizen heb ik grote delen van de wereld mogen verkennen en dit zorgt voor héél veel inspiratie!

Mijn persoonlijke herinneringen en opgedane indrukken verwerk ik in exclusieve en handgemaakte sieraden. Zo tracht ik mijn klanten op een uitzonderlijke manier een kijkje op de wereld te gunnen en een stukje te laten meegenieten.

karen le marché sucré

Neclex, wat is dat?

Le Marché Sucré is een webshop/concept store voortgebloeid uit Neclex. Het is een mooie collectie van bijzondere sieraden met een grote voorliefde voor dieren enerzijds en trendy, unieke, gedurfde, niet alledaagse, bijzondere accessoires en kleding anderzijds! Oog voor detail, budgetvriendelijk, diervriendelijk, ecologisch (zo goed als mogelijk) en designspulletjes.  Dit alles met het broodnodige respect voor mens en natuur.  Correcte arbeidsomstandigheden, geen dierproeven en een complete harmonie tussen alle producten onderling.

De komst van een echt bakstenen winkeltje in 2016 was letterlijk de kers op de taart (check mijn logo ;)). Zoals de naam ‘Le marché sucré’ het zegt, een echt snoepwinkeltje vol zalige kleuren en geuren en met voor ieders wat wils!

De winkel is niet altijd open daar ik de winkel nog steeds combineer met een job als stewardess bij KLM.  Een combinatie van het beste van “2 werelden” met de wereld figuurlijk aan mijn voeten.

Kijk dus zeker altijd goed de openingsuren na zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Veel liefs,

Karen